Wat is kindertolken

Je kind begeleiden en begrijpen is een hele uitdaging. Zijn gedrag stelt je weleens voor raadsels, kon je het maar vertalen. Soms loop je met een probleem rond en wil je dit oplossen. Maar niet met de bekende kortstondige opvoedtrucs. Je wilt een oplossing voor de langere termijn en je wilt weten wat er achter het probleem of gedrag zit.
Triggert jouw baby of kind iets in jou?
Hoe handig zou het zijn als ze je kan vertellen wat ze echt bedoelt?
Wil jij weten hoe je weer gelukkig met jezelf en je kind kan zijn?


Image

Inzicht is het sleutelwoord. Maar hoe krijg je dat?
Wat als je zou weten wat de boodschap is van jouw probleem. En hoe je weer helemaal happy ermee kunt zijn. Samen in een gelukmakende relatie met je kind!
Dat is wat je ontvangt met een Kindertolk vertaling. Ik vertaal jouw verhaal naar wat er echt gezegd wordt, over jezelf en je kind en wat zij te vertellen heeft.
Je krijgt op een effectieve en inzichtelijke manier de problemen vertaald en de oplossing te zien voor je kind en voor jezelf. Een beetje magie is echt mogelijk. Deze magie van vertalen is helemaal passend bij de nieuwe tijdgeest, het is nieuw, transformerend en bijzonder rakend.

 

Partner:
Ook voor jou en je partner is een vertaling de sleutel tot een innige gelukkige relatie.

Groep:
Als leerkracht of begeleider ga je door een vertaling precies zien wat die uitdagende kinderen of groep voor boodschap heeft om ook hier de magie in de groep weer terug te brengen.