Organisaties

Kindertolk® kun je inzetten op allerlei soorten relaties en leeftijden: van baby tot baas, van puber tot collega.
Overal waar gedrag of problemen in communicatie ontstaan of voorkomen. (dan wel lichamelijke klachten oftewel fysieke signalen waarbij jij je gevoelsmatig geraakt voelt.)

In 3 effectieve sessies is de kern van het probleem inzichtelijk maar bovenal welke verandering er nodig is om het probleem te transformeren.
Kindertolken® bevorderen de groei en ontwikkeling binnen organisaties; op scholen, in teams, binnen de zorg, de begeleiders en in de kinderopvang.

Een heldere boodschap ter verrijking van iedere relatie in jouw leven of werkgebied.


Image

Inzicht is het sleutelwoord. Maar hoe krijg je dat?
Wat als je zou weten wat de boodschap is van jouw probleem. En hoe je weer helemaal happy ermee kunt zijn. Samen in een geluk-makende relatie met je kind!
Dat is wat je ontvangt met een Kindertolk vertaling. Ik vertaal jouw verhaal naar wat er echt gezegd wordt, over jezelf en je kind en wat zij te vertellen heeft.
Je krijgt op een effectieve en inzichtelijke manier de problemen vertaald en de oplossing te zien voor je kind en voor jezelf. Een beetje magie is echt mogelijk. Deze magie van vertalen is helemaal passend bij de nieuwe tijdgeest, het is nieuw, transformerend en bijzonder rakend.

 

Partner:
Ook voor jou en je partner is een vertaling de sleutel tot een innige gelukkige relatie.

Groep:
Als leerkracht of begeleider ga je door een vertaling precies zien wat die uitdagende kinderen of groep voor boodschap heeft om ook hier de magie in de groep weer terug te brengen.